Nuorten kerhon ja iltapäiväkerhojen päätösturnaus 1.6.2022 Seukulla

03.06.2022

Nuorten turnaus 2

Osallistujia oli 12, joista 3 oli nuortenkerholaisia muut oli aloittanut lukuvuoden aikana iltapäiväkerhoissa (1 h/viikko).

Peliaika oli 10 + 10 min 5 kierroksen vajaakierrosturnaus.  Kaikki pelasivat samassa sarjassa, kunnes Wilfred tuli myöhässä paikalle luokkaretken takia. Yläaste pelasikin tämän jälkeen kaksinkertaisen sarjan vaihtovärein.  Nico oli ehtinyt saada ennen tätä tuloksen 3/3. Turnaus pelattiin aivan kuin virallinen turnaus, kuitenkin pienin poikkeuksin.  Tuomarit saivat huomatessaan muistuttaa kellon painamisesta ja tuomita pelin päättyneeksi ajan kellosta loputtua. Yllättävää oli, kuinka hyvin kaikki osasivat painaa kelloa sillä kädellä millä siirronkin tekivät.  Monet varmistivat tämän istuen toisen kätensä päällä tai laittaen sen taskuunsa. Eniten hämmästytti se kuinka hiljaista oli kierrosten aikana. Hiljaisuutta painotettiinkin turnauksen alkaessa.  Varsinkin iltapäiväkerhoissa on aika ajoin ollut meteliä.

Tulokset (suluissa koulu, jos olivat iltapäiväkerholaisia:

Sarja Eskarista 3:een luokkaan: 1. Julius Laakso (Pehula) 4/5   2.-4. Matias Jalonen (Muistola), Fanny Dörig (Mouhijärvi) ja Julius Kursi (Pehula) 2,5/5   5.-6. Amos Andersson (Muistola) ja Kaarle Mattila (Pehula) 2/5   7. Kristella Hopia (Mouhijärvi) 1/5

Sarja 4.-6:een luokkaan: 1. Hannele Junell 3,5/5   Julius Berg (Mouhijärvi) 3/5   3. Niilo Alakruuvi 2/5

Yläaste: 1. Wilfred Piirainen 2/2   2. Nico Akkanen (Mouhijärvi) 0/2

 

Takaisin